Защо да изберете нас?

Включено в цената! За да сте свободни да се насладите на вечерта и вашите гости всеки пакет включва барман, който да се грижи за вечерта ви. Зарадвайте гостите си с майсторски приготвени коктейли и широка гама от напитки.

Нашият стилен,  ретро-артистичен интериор подготвя сцената за незабравими събития. Потопете гостите си в уникална по рода си атмосфера, която оставя трайно впечатление и допринася за едно уникално събитие.

Разположени сме в централната част на града. В близост до метростанция Васил Левски, "Холът" предлага достъпност и достатъчно възможности за паркиране в Зелена зона.

Нашето пространство разполага с малка, но добре оборудвана сцена с акустично пиано, микрофони, висококачествен звук, проектор и екран. Ние работим с различни изпълнители, включително музиканти, фокусници и комици, за да осигурим първокласно забавление, съобразено с вашите нужди.

Нашата зала за пушачи е пресъздадена в стила на уличен парк гарантира, че основната зона остава без дим, осигурявайки комфорта на всички гости.

Залата разполага с въздушна система в цялото пространство, позволяваща циркулация на въздуха и поддържайки удобна и приятна среда за всички присъстващи.

За ваше удобство предлагаме опция за зареждане на напитки по ваш избор на доставни цени, които ще бъдат доставени директно в залата, спестявайки ви време и напрежението от пазаруването

Персонализирайте вашето събитие с нашите гъвкави опции за кетъринг. Донесете свой собствен кетъринг или ни оставете напите партньори да се погрижат за детайлите.

Нуждаете се от помощ? Ние можем да организираме хостеса, която да посрещне и настани вашите гости, като гарантираме гладко и незабравимо изживяване.